E-legitimation - Massor med e-legitimation

Kul om E-Legitimation

Roligt om e-legitimation

En hel del banker erbjuder smidiga e-legitimationer som du kan använda till massor av olika e-jänster på nätet. Här på sidan kan det dyka upp skojig och dråplig fakta om e-ID, BankID och andra legitimationssätt. Man kan aldrig veta för mycket gällande e-legitimationerna.

Arbetsförmedlingen

Arbetsförmedlingen använder e-legitimationArbetsförmedlingen använder e-legitimation vilket gör att du kan t.ex. fylla i och sparar din aktivitetsrapport. Du kan också boka tid med din handläggare på arbetsförmedlningen med hjälp av e-legitimationen.

Skatteverket

Skatteverket är bäst på e-legitimationSkatteverket i Sverige är bäst på att använda e-legitimation och Sketteverket erbjuder en mängd olika e-tjänster för alla som har ett Bank-ID men självdeklarationen är den mest uppskattade tjänsten av alla.

Jordbruksverket

e-legitimation hos JordbruksverketJordbruksverkets e-tjänster är mycket användbara för alla lantbrukare som kan kontrollera alla ärenden de har för sitt jordbruk och eventuella utbetalningar gällande jordbruksstöd.

Pensionsmyndigheten

e-legitimation hos PensionsmyndighetenOm du har en e-legitimation kan du gå in på Pensionsmyndigheten och kontrollera din kommande pension men även se hur mycket som sätts undan varje år i pension för dig.

Centrala Studiestödsnämnden

Centrala StudiestödsnämndenCSN, Centrala Studiestödsnämnden, erbjuder e-tjänster som nästan alla studenter använder sig av. Har kan man se vilka lån, räntor och kommande inbetalningar som man har till CSN.

Transportstyrelsen

e-legitimation hos TransportstyrelsenMed en e-legitimation kan du logga på hos Transportstyrelsen och se massor med information om er bil från bilregistret såsom registreringsnummer, bilmodell och besiktningsperiod. Du kan även ansöka om körkortstillstånd med e-leget.

1177 Vårdguiden

Centrala 1177 VårdguidenDu kan enkelt och smidigt få se alla uppgifter i din patientjournal om du loggat in på 1177 Vårdguiden. Mer information om detta hittar du på Vårdguiden.

Apoteket

e-legitimation hos ApoteketPå Apoteket kan du använda din e-legitimation för att få access till dina recept. Du kan dessutom ge ut fullmakt ifall någon annan behöver hänta ett recept åt dig.


Allt viktigt om e-legitimation

Här hittar du massor med intressant info och fakta om e-legitimationer men också en del kul saker om BankID.
Meny - E-legitimation
Till förstasidan på www.e-legitimation.euHögst upp på sidanLängst ned på sidan
SverigeUtomlandsTjänsterNyheter